arrow
Maak online een afspraak

Het wijkgezondheidscentrum 't Spoor is een multidisciplinaire groepspraktijk waar iedereen van Oud-Borgerhout ( + aanpalende straten, http://www.wgctspoor.be/faq/straten.php)

terecht kan voor problemen met zijn of haar gezondheid.

 

Om de toegankelijkheid van de medische zorgen te bevorderen werken we met het systeem van de forfaitaire betaling. Dat betekent dat de patiënt niet moet betalen, noch voor de inschrijving in het centrum noch voor de consultaties. Per ingeschreven patiënt ontvangt het centrum van zijn of haar ziekenfonds een vast bedrag per maand.

 

Wij bieden medische en verpleegkundige zorgen, sociale begeleiding en psychologische opvang.

 

Daarnaast werken we aan preventie. Wij willen onze patiënten en de inwoners van Oud-Borgerhout gezond maken en houden.

 

12.06.2020

mini nieuwsbrief juni

Er zal tijdelijk geen papieren nieuwsbrief in je brievenbus vallen. We hopen via deze weg om jullie op de hoogte te houden. Nog vragen? Laat het ons weten. Via telefoon 03 217 21 10 of via mail info@wgctspoor.be
04.05.2020

afspraken t Spoor vanaf 4 mei

Lees even de nieuwe afspraken die gelden vanaf 4 mei. Belangrijkste wijziging: mondmasker dragen bij bezoek aan arts, kine, verpleging of sociale dienst. Verder werken nog steeds uitsluitend op afspraak. Een afspraak kan je maken door te bellen of te mailen. Bedankt voor jullie medewerking om alles vlot te laten verlopen!
 
04.05.2020

Mondmaskers

Hoe maak ik een mondmasker? Hoe draag ik een mondmasker? Waar kan ik mondmaskers doneren? Wgc 't spoor is ook een inzamelpunt voor mondmaskers! Dus wie vrijwillig mondmaskers maakt en wil inleveren? Graag! Het kan elke werkdag tussen 16u en 19u. Bel even aan de deur en we komen ze graag in ontvangst nemen. Alvast bedankt!!
23.03.2020

Een dokter nodig in het weekend?

Hebt u dringend een dokter nodig in het weekend? klik op "lees meer"
24.03.2020

maatregelen voor uw welzijn #samenborgerhout

De coronacrisis heeft heel wat gevolgen voor de samenleving. De noodzakelijke maatregelen die ons beschermen hebben echter ook een impact op hoe we ons voelen. Vanuit district Borgerhout lijst Borgerhout hier een aantal mogelijkheden op. Klik op "lees meer".
19.03.2020

Heb je graag wat hulp? of wil je zelf helpen?

Heb je hulp nodig? Stad Antwerpen bundelt alle hulpvragen. Laat de stad weten waarmee ze jou kunnen helpen. Vul het formulier op de website in en mail het naar antwerpenhelpt@antwerpen.be OF Bel naar 0800 670 10 (van 9 tot 17 uur). Ze bekijken alle vragen en contacteren je wanneer ze een geschikte vrijwilliger gevonden hebben. Ze behandelen alle vragen strikt vertrouwelijk. CAW blijft ook bereikbaar voor mensen met welzijnsvragen, maar door de maatregelen tegen corona virus gebeurt dit dan vooral digitaal en telefonisch. Mensen kunnen bellen naar 0800 15 300 of mailen of chatten met CAW.BE . Durf ook je buren aan te spreken. We zijn er voor elkaar!
19.03.2020

aanbevelingen ivm corona

Advies voor mensen die thuis geÔsoleerd zijn en hun omgeving.
 
03.03.2019

patiŽntenstop

OPGELET Momenteel hebben we nog een patiŽntenstop. Dat betekent dat we geen nieuwe patiŽnten meer kunnen inschrijven. Voorlopig is nog niet duidelijk tot wanneer. Hou de berichten op de website in het oog. De lijst die u op de website terugvindt, is dus tijdelijk niet meer geldig. Slechts enkele straten komen nog in aanmerking. Om te weten waar u terecht kan, mag u ons gerust bellen of kom even langs.
 
13.01.2020

enkel op afspraak

thumb
OPGELET! Vanaf heden werken we alleen nog OP AFSPRAAK. GEEN vrije raadpleging meer... Hebt u toch dringend een dokter nodig? Bel ons of kom langs. Dan kijken wij of er nog een afspraak mogelijk is op de dag zelf.
 
30.09.2019

geestelijke gezondheid

thumb
Je goed in je vel voelen is niet evident. Toch heeft onze mentale gezondheid grote impact op onze kwaliteit van leven en gezondheid. Op onze website vind je onder "projecten" een pdf met allerlei websites die te maken hebben met geestelijke gezondheid. Alvast een kleine greep uit een groot aanbod.
07.10.2019

uw huisarts registreert voor intego

thumb
08.12.2017

Kinesist

thumb
We bieden kinesitherapie aan in ons wijkgezondheidscentrum. Dat betekent wel voor u als patiŽnt dat kinesist tot het vaste pakket zal behoren. U zal dus voor huisarts, verpleging en kinesist steeds naar het wijkgezondheidscentrum moeten komen. Hebt u vragen hierover? Aarzel niet om ons te contacteren.
 
31.05.2018

't Spoor en uw privacy!!

Sinds 25 mei is de wetgeving op het omgaan met persoonsgegevens (GDPR) van kracht. Ook 't Spoor heeft hierrond een regeling uitgewerkt. Lees alvast onze 'privacyverklaring' in de rubriek 'info' onder 'visie' onderaan!!!