arrow

OPGELET!

Momenteel hebben we nog steeds een patiëntenstop.

De lijst die u hieronder ziet, is dus tijdelijk niet meer geldig. Slechts enkele straten komen nog in aanmerking. Om te weten waar u terecht kan, mag u ons gerust bellen of kom even langs.

 

 

Alle inwoners van Oud - Borgerhout + aanpalende straten kunnen zich inschrijven in ons centrum. In deze lijst vindt u alle straten terug die in aanmerking komen.

 

Wanneer u zich wil inschrijven, komt u tijdens de openingsuren langs aan het onthaal. Hier krijgt u een bundel mee met de nodige informatie over de werking van ons centrum en u krijgt een afspraak bij de sociaal verpleegkundige.

Op deze afspraak zal de werking in detail uitgelegd worden en zal de praktische inschrijving gebeuren en indien nodig krijgt u aansluitend of op een andere datum een afspraak voor een medische intake.

 

Nadat u officieel ingeschreven bent en uw dossier is opgemaakt, kan u een afspraak maken bij één van de zorgverleners. 

We hopen op deze manier de inschrijvingen beter te laten verlopen, u nauwkeuriger te kunnen informeren over de werking, en te starten met een volledig medisch dossier.  

 

Personen kunnen zich inschrijven vanaf 14 jaar. Kinderen jonger dan 14 moeten vergezeld worden van een ouder (dit geldt ook voor de raadplegingen).

Iedereen die zich wil inschrijven moet zelf langskomen.