arrow

Het wijkgezondheidscentrum 't Spoor is een multidisciplinaire groepspraktijk waar iedereen van Oud-Borgerhout ( + aanpalende straten, http://www.wgctspoor.be/faq/straten.php)

terecht kan voor problemen met zijn of haar gezondheid.

 

Om de toegankelijkheid van de medische zorgen te bevorderen werken we met het systeem van de forfaitaire betaling. Dat betekent dat de patiënt niet moet betalen, noch voor de inschrijving in het centrum noch voor de consultaties. Per ingeschreven patiënt ontvangt het centrum van zijn of haar ziekenfonds een vast bedrag per maand.

 

Wij bieden medische en verpleegkundige zorgen, sociale begeleiding en psychologische opvang.

 

Daarnaast werken we aan preventie. Wij willen onze patiënten en de inwoners van Oud-Borgerhout gezond maken en houden.

 

Maak online een afspraak
02.05.2019

Sluitingsdagen

thumb
Opgelet: Het wijkgezondheidscentrum is gesloten op donderdag 30 mei 2019 en vrijdag 31 mei 2019 en op maandag 10 juni 2019 Tijdens deze feestdagen en in het weekend kan je terecht bij de huisartsenwachtpost. Florent Pauwelslei 31, 2100 Deurne. (Het gebouw net naast AZ MOnica ziekenhuis).
 
08.05.2019

patiŽntenstop

OPGELET VANAF 8 mei 2019 hebben we een patiŽntenstop. Dat betekent dat we geen nieuwe patiŽnten meer kunnen inschrijven. En dit voorlopig tot eind 2019. De lijst die u op de website terugvindt, is dus tijdelijk niet meer geldig. Slechts enkele straten komen nog in aanmerking. Om te weten waar u terecht kan, mag u ons gerust bellen of kom even langs.
 
01.06.2019

vacature huisarts

Om ons team te versterken, zijn wij nog op zoek naar een huisarts. Interesse?
12.02.2019

bloedname labo

thumb
Vanaf nu kan je elke dinsdag bij ons terecht voor bloedname. Een verpleegster van het labo zal hier zijn van 8u tot 10u. Zonder afspraak. Opgelet, je kan niet zo maar komen om bloed te laten trekken. Dat kan alleen als je vooraf bij de dokter was geweest en dat je het met hem of haar hebt besproken.
 
12.03.2019

CKG Koraal

thumb
Heb je kinderen tussen 0 en 12 jaar? Heb vragen over de opvoeding van je kind? In CKG Koraal afdeling Klimop helpen we je met de zorg en opvoeding van je kinderen en bieden we ondersteuning aan je gezin. We kijken samen welke moeilijkheden er zijn en hoe we dit kunnen aanpakken. We zoeken samen met jou een oplossing die het meest geschikt is voor je gezin. Wil je graag eens langskomen? Elke eerste vrijdag van de maand kan je terecht bij een hulpverlener van CKG Koraal in jouw wijkgezondheidscentrum. 1ste vrijdag van de maand. Zonder afspraak. Tussen 9u en 12u.
 
12.02.2019

CAW Wijkteam

thumb
Heb je zorgen? vragen? problemen? (huis, familie, kindjes, werk, school Ö) Op dinsdag kan je bij Ayman Yachou hier ontmoeten. Ayman is een medewerker van Wijkteam Borgerhout. Op dinsdag heeft hij vrije raadpleging in 't Spoor. Van 9.30u tot 12u. Dan kan je zonder afspraak bij hem terecht voor vragen en informatie. Je meldt aan bij het onthaal en wacht in de wachtzaal tot Ayman je binnen roept.
 
28.05.2019

Dr Alizť Keusters

thumb
Dr Alizť vervangt momenteel dokter Jo. Helaas zal dokter Jo niet meer terug komen werken bij 't Spoor. We willen dokter Jo ook heel hard bedanken voor haar jarenlange inzet voor 't Spoor en alle patiŽnten en voor alle goede zorgen! En een warm welkom terug aan Alizť (die hier voordien ook nog als HAIO heeft gewerkt en nu als volwaardig huisarts in de praktijk meewerkt.)
 
12.02.2019

Dr Charlotte Thysen

thumb
Vanaf 11 februari neemt dokter Charlotte de stethoscoop van dokter Jesse over... Hartelijk bedankt aan Jesse voor de goede zorgen en de fijne samenwerking!! En een warm welkom aan Charlotte!
 
19.03.2019

tijd voor jezelf

thumb
Stress? Ja, dat ken ik goedÖ Nee zeggen? Dat vind ik moeilijk! Wat mij energie geeft? Pfff, dat weet ik niet. Tijd voor mezelf? Hoezo, wanneer? Vind je het moeilijk om tijd voor jezelf te nemen?
01.02.2019

ontspannen en bewegen (enkel vrouwen)

thumb
Op zoek naar een manier om te ontspannen en gezond te blijven? Vanaf september organiseren we opnieuw bewegen voor dames. Zowel het yoga aanbod als het beweegaanbod proberen we terug op de kaart te zetten. Heb je interesse? Geef gerust je naam al door aan de dokter of aan het onthaal en dan laten we je weten wanneer we terug starten. Het is een fijne samenwerking met buurtsport Oud Borgerhout. Kom gerust meedoen! Tot binnenkort!
 
08.12.2017

Kinesist

thumb
Een nieuw pand, meer ruimte, nieuwe gezichten? Stef en Hanne, onze kinesisten, zijn gestart! We zijn heel blij dat we vanaf 1 februari kinesitherapie kunnen aanbieden in ons wijkgezondheidscentrum. Dat betekent wel voor u als patiŽnt dat kinesist tot het vaste pakket zal behoren. U zal dus voor huisarts, verpleging en kinesist steeds naar het wijkgezondheidscentrum moeten komen. Hebt u vragen hierover? Aarzel niet om ons te contacteren.
 
31.05.2018

't Spoor en uw privacy!!

Sinds 25 mei is de wetgeving op het omgaan met persoonsgegevens (GDPR) van kracht. Ook 't Spoor heeft hierrond een regeling uitgewerkt. Lees alvast onze 'privacyverklaring' in de rubriek 'info' onder 'visie' onderaan!!!
 
01.07.2018

vrije raadpleging

thumb
U kan elke dag terecht op de vrije raadpleging (zonder afspraak) van 9u tot 10u en van 16u tot 18u. Omdat het soms druk is in de wachtzaal tijdens de vrije raadpleging, kan het zijn dat het onthaal u een kaartje meegeeft met een richtuur. Dan hoeft u niet in de wachtzaal te blijven. Het uur dat op uw kaartje staat, is het uur dat u terug in de wachtzaal moet zitten. En dan wacht u daar verder tot de dokter u binnenroept.